Medlemmer kan trene alle dager fra 05.00-24.00

Vi er bemannet man-fre 10-15

Telefon 77680229

e-post post@komiform.no

 


Banner
Beskrivelse av timer

Under vil du finne beskrivelser av våre timer, vi har satt inn en youtube lenke til et relatert søk på youtube til hver enkelt timetype.

NYHET

Tibetanske riter

Pavel er vår instruktør i denne timen. Dette er øvelser for et gledelig liv som lader batteriene dine for dagen som kommer.

Hver time består av en funksjon av forskjellige treningstradisjoner, du får trent de fem tibetanske riter som danner grunnlaget for timen. Du får tøyd og trent alle muskelgrupper samt vekke kroppen på en mye og behagelig måte. Øvelsene passer alle nivåer og kan tilpasses til hver enkelt uansett form og alder. Disse øvelsene du lærer kan du ta med deg videre og bruke hver dag til en kort morgen med trening på egenhånd.

Yoga

Daniela er vår Yogainstruktør som bruker sin positive energi til å motivere. Hun har praktisert Yoga i mange år og siden 2012 har hun undervist i klasser med hovedfokus på Ashtanga Vinyasa Yoga. I Yogatimene fokuserer hun på god bevegelighet i ryggen, dynamiske bevegelser med styrketrening som er viktig for sunn helse i aldersprosessen. Hun er også interessert i sunt kosthold og riktig ernæring.

Kom i form - sirkeltrening

Dette er en time med helhetlig styrke og kondisjonstrening. Den passer for alle, men skal være både tøff og intensiv - uavhengig av hvilket utgangspunkt du har.

Timen er organisert som en sirkeltime med ulike stasjoner hvor du vil trene intensiv styrke, spenst og kondisjon ved hjelp av egen kroppsvekt og få hjelpemidler. Uansett om du er lite eller godt trent garanterer vi at du blir svett og sliten og at du får utbytte av denne timen. Timen bygger helhetlig styrke i hele kroppen, trimmer kondisjonen din og setter fart på forbrenningen - også etter at timen er over!

Timen setter lite krav til rytme, og du kan kjøre i ditt eget tempo tilpasset dine forutsetninger og ønsker.

Youtube lenke


Sykkel

Sykkel, eller spinning, er en treningsform som passer for alle, både godt eller mindre trente. Syklene har en egen motstandskontroll og du bestemmer selv hvor hardt du ønsker å trene under timene. Sykkeltimene kjøres med instruktør til musikk, og endring av posisjoner simulering av ulikt terreng og intensitet gjør at du får variasjon gjennom timen. Sykling i sal minner litt om dansing, da man både trenger litt teknikk samtidig som man beveger seg til musikk. Musikken bidrar til motivasjon og humøret underveis, og gjør at du klarer å ta i det lille ekstra samtidig som timen går mye fortere!

Ta kontakt med instruktøren før timen dersom du er ny slik at du får hjelp til å stille inn sykkelen og en kort innføring i teknikk. Dårlig teknikk kan føre til stiv nakke og skuldre og at du ikke får like godt utbytte av timen som ønskelig. Husk også at det er du som er sjefen, og du som bestemmer hvor hardt du ønsker å ta i.

Vi har ulike typer timer på timeplanen. Tallet bak timenavnet angir antall minutt timen varer.

Youtube lenke


Sykkel/ styrke

Disse timene kombinerer sykkel som kondisjonsdel og styrketrening etterpå. I styrkedelen går vi av sykkelen og benytter egen kroppsvekt, strikk eller andre hjelpemidler for å trene styrketrening av hele kroppen. Dette er gode kombinasjonstimer som både gir deg en liten sykkeldel i starten og en generell styrketrening etterpå. Vi har to ulike typer sykkel/ styrke timer: Tung og lett. Vi anbefaler å starte på den lette timen for så å prøve den tunge når du føler at du mestrer den første timen.

Youtube lenke


Informasjon, regler og veiledning til bookingen

 

Kom i form Tromsø AS
Strandtorget 1, 3.etg
Pb. 993, 9260 Tromsø
Org. nr: 963 412 320

Bedrift:
Kunder eller ansatte: Lei vår relax!
Bedriftsavtale på trening

Privat:

Online booking
Spesiell anledning? - lei vår relax